-25% uudesta Beldia CBN:stä koodilla: BELDIA25

Kuinka kauan CBD-tupakka kestää?

Kuinka kauan CBD-tupakka kestää?

Olet ehkä jo kokeillut puffia, pieniä tikkuja, joissa on säiliö, jossa on maustettua tai maustamatonta nestettä, ja mini-akku, joka toimii rajoitetusti itsenäisesti. Jos olet jo ostanut Mama Kana CBD: n, tiedät, että olen jo puhunut sinulle CBD-puffista täällä ja tiedät, että myymme tämäntyyppisiä tuotteita myymälässä, mutta tiedätkö, kuinka kauan yksi CBD-puff? Ei ? Seuraa minua, selitän!

Mitä hyötyä CBD-puffista on?

Pieni, kevyt, erittäin kompakti ja siksi huomaamaton, CBD-puffilla on useampi kuin yksi etu, jonka ansiosta se viettelee yhä useampia kuluttajia, sekä säännöllisiä että satunnaisia tai jopa uteliaita.

Ensinnäkin, et tarvitse mitään välineitä puhalluksen käyttämiseen. Akku on valmiiksi ladattu ja käyttövalmis, joten voit aloittaa käytön heti, kun saat sen. Samoin kaikki CBD-puffit on jo valmiiksi täytetty kannabidiolitisleellä. Sinun ei tarvitse edes miettiä annostusta (tiedoksi, CBD-puffimme sisältävät: 50 % CBD, 10 % CBG ja 5 % CBN).

CBD-puhallus on niin käytännöllinen, että voit sujauttaa sen laukkuun tai taskuun ja ottaa sen mukaasi kaikkialle. Se voidaan ladata mikro-USB-pistokkeella, ja sen avulla voit kuluttaa CBD:tä ilman polttamista(höyrystämällä CBD:tä). Itse asiassa kulutusprosessi tässä perustuu tuotteen hengittämiseen.

Kuinka kauan CBD-tupakka kestää?

Kuinka kauan voit käyttää CBD-puffia, riippuu sen itsenäisyydestä ja uudelleentäytöstä, mutta myös päivittäisestä kulutuksesta. On selvää, että mitä enemmän kulutat, sitä vähemmän CBD-puffisi kestää. Tämäntyyppisiä tuotteita myydään usein seuraavissa muodoissa: 300 puffia, 600 puffia ja 1200 puffia, kapasiteetti riippuu tuotemerkistä ja se ilmoitetaan aina tuotetta ostettaessa. Yksi puff tässä tapauksessa vastaa yhtä inhalaatiota.

Esimerkiksi Mama Kana CBD-tupakkamme on suunniteltu 600 tupakkaa tai 600 hengitystuntia varten, mikä vastaa 40 savuketta - tai kahta askia. Tämä vastaa 40 savuketta - tai kahta askia. Tämä vastaa 100 puhallusta päivässä, tai 6 päivän vape pen -käyttöä. Kyllä, se ei ole paljon, mutta puhallus ei ole suunniteltu kestämään kauan.


0 kommenttia
Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.