Miksi kukkiemme CBD-pitoisuus on alle 10 %?

Miksi kukkiemme CBD-pitoisuus on alle 10 %?

On teknisesti mahdotonta saavuttaa yli 10 %:n CBD-pitoisuutta, kun THC-pitoisuus on alle 0,2 %.

Tässä ovat CBD-makeistemme hinnat, ilman koristeita:

Ulkokukkiemme CBD-pitoisuus on noin 6 %.

Sisätiloissa kasvatettujen kukkiemme osuus on noin 8 %

CBD-pitoisuus meidän hartsit on 20 %.  

Tämä CBD-pitoisuus voi vaikuttaa alhaiselta verrattuna siihen, mitä joskus voidaan havaita muissa verkkokaupoissa. Kuten kaikki hampputehtaamme voivat kuitenkin todistaa, tällä hetkellä on mahdotonta tarjota yli 10 %:n CBD-pitoisuutta ja säilyttää THC-pitoisuus alle 0,3 %:n. CBD- ja THC-tasot korreloivat keskenään!

Varo siis mainoksia, jotka esittävät CBD-kukkiensa sisältävän kohtuuttomia CBD-pitoisuuksia. Joko nämä mainokset ovat harhaanjohtavia tai niiden CBD-kukkien THC-pitoisuus ylittää 0, 3 %, mikä tekee tuotteista laittomia! CBD-pitoisuutta on myös mahdollista lisätä keinotekoisesti lisäämällä kukkiin CBD-terpeenejä, mutta emme halua vääristää kukkiemme luonnollisia makuja.

Hamppuviljelijämme ovat kuitenkin yksimielisiä siitä, että CBD-taso ei ole ainoa huomioon otettava parametri, sillä lajikkeen potentiaali määräytyy useiden terpeenien, flavonoidien ja kannabinoidien vuorovaikutuksen perusteella. Jos haluat tietää lisää siitä, mikä tekee hamppukukasta hyvän, katso oma artikkelimme!

Emme ole valinneet tätä ratkaisua, koska emme halua denaturoida CBD-kukkia
.

Joka tapauksessa aiheesta tehdyt tutkimukset ovat yksimielisiä: CBD-kukan CBD-pitoisuus ei ole ainoa huomioon otettava parametri, sillä itse asiassa useiden terpeenien, flavonoidien ja kannabinoidien vuorovaikutus määrittää CBD-kukan potentiaalin.

Kana Family pyrkii olemaan mahdollisimman avoin ja edistämään laadukasta tietoa hampusta ja CBD:stä yleensä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Tuttuun tapaan sinun, 

Mama Kana

Lisätietoja CBD kukkia : 

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.