Jouluviikko

Jouluviikko

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja Mama Kana on päättänyt varmistaa, että nautit tästä taianomaisesta ja värikkäästä tapahtumasta.


20.-27. joulukuuta joka päivä kello 12.00 Mama Kana CBD -valikoiman tuote on 24 tunnin ajan 50 % alennuksessa erityisen kampanjakoodin ansiosta.


Tämä koodi ja viittaus, jota se koskee, ilmoitetaan joka päivä klo 12.00, ja se julkaistaan samaan aikaan verkkosivuillamme www.mamakana.com, sosiaalisissa verkostoissa sekä erityisesti tätä tilaisuutta varten laaditussa uutiskirjeessä.


Ranskalainen CBD-myymälä Mama Kana on jo useiden vuosien ajan ollut CBD:n ostamisen referenssi. Kaikki Mama Kana CBD-myymälässä saatavilla oleva kannabidioli on valittu huolellisesti, jotta voit olla mahdollisimman tyytyväinen.


Mama Kanan CBD-kukat ovat maukkaita, täysin luonnollisia, runsaasti kannabinoideja (CBD, CBG, CBN jne...) ja ilman lisättyjä terpeenejä.


Mama Kana tarjoaa myös erittäin mukavan valikoiman Aveyronissa tuotetusta Finska peräisin olevia CBD-hartseja, joiden korkea CBD- ja muiden kannabinoidien pitoisuus saa sinut vapisemaan.


Lopuksi, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä, Mama Kana tarjoaa laajan valikoiman CBD-, CBG- tai CBN- hamppuöljyjä, jotka ovat kaikki orgaanisia ja täysspektrisiä. Ne on valmistettu kylmäpuristetuista hampunsiemenistä ja luonnollisista hamppuuutteista.


Koska lain noudattaminen on ensisijainen huolenaihe, kaikki Mama Kanan verkkokaupan CBD-tuotteet noudattavat suurinta sallittua THC-pitoisuutta, joka on 0,3 %. Tuotteet eivät siis ole psykoaktiivisia ja siksi ne ovat täysin laillisia.

Takaisin blogiin