Tilaukset kaksinkertaistuivat! Valtava kiitos!

Tilaukset kaksinkertaistuivat! Valtava kiitos!

Hyvät Mama Kana CBD -perheen jäsenet, 🌿

Vau! Olet ollut fantastinen! Olemme "Tuplatilaukset" -kampanjamme viimeisessä alennuksessa ja olemme aivan haltioituneita siitä innostuksesta, jota olette osoittaneet viime viikkoina! 🥳

 

🙏 Kiitos sydämemme pohjasta ehdottomasta tuestanne ja massiivisesta osallistumisesta tähän erikoistarjoukseen. Teidän ansiostanne tämä kampanja on ollut valtava menestys ja meillä on kunnia lukea teidät uskollisten asiakkaidemme joukkoon.

Vähittäiskauppiaiden tukemiseksi Ranskan hallitus on päättänyt pidentää kesämyyntiä, joten olemme iloisia voidessamme jatkaa tuplatilausten tarjoamista 1. elokuuta asti. 😊🚀 

 

Kaiken tämän kohun keskellä meidän on kuitenkin oltava avoimia ja kerrottava, että tiimimme on sotajalalla, jotta voimme käsitellä kaikki tilauksesi mahdollisimman nopeasti. 💪

⚠️ Koska valmisteilla on ennätysmäärä paketteja, tilausten käsittelyssä saattaa esiintyä pientä viivettä. Pahoittelemme tätä haittaa, mutta voitte olla varmoja, että teemme kaikkemme toimittaaksemme tilauksenne mahdollisimman nopeasti!

 

Mama Kana CBD:ssä tyytyväisyytesi on etusijalla. Pidämme huolta jokaisen tuotteen laadusta ja tilausten huolellisesta valmistelusta, jotta voit nauttia ikimuistoisesta kokemuksesta 😉.

 

Asiantunteva tiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja pyyntöihisi, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa contact@mamakana.com tai puhelimitse 09.74.97.01.27, autamme mielellämme! 

 

Vielä kerran kiitokset uskollisuudestanne ja luottamuksestanne. Teidän ansiostanne Mama Kana kasvaa joka päivä ja olemme motivoituneempia kuin koskaan tarjoamaan teille markkinoiden parhaita CBD-tuotteita!

 

Hyödynnä tämä viimeinen alennus ja hanki suosikki CBD-tuotteesi! 🛍️

Nähdään pian uusien CBD-seikkailujen parissa, aina hymyillen ja intohimoisesti! 

Mama Kanan tiimi 🌱🌟

Takaisin blogiin