Musta perjantai CBD

Musta perjantai viikko

Tarjoukset kaikista CBD-tuotteista

Kuten ehkä jo tiedätkin, Kana-äiti tykkää tehdä suuren perheensä jäsenet onnellisiksi.

Mama Kanassa järjestämme kampanjoita ympäri vuoden, jotta kaikki voivat nauttia herkullisista CBD-tuotteista.

Loppuvuodesta Mama Kana on päättänyt iskeä kovaa. Kymmenen peräkkäisen päivän aikana galleriaan on lisätty peräti kolme eri tarjousta. 

Kaikki alkaa "mustan perjantain viikolla", päätämme lämmetä 30 prosentin alennuksella koko verkkosivustolla ja kaupoissa.

D-päivä, perjantai 25. marraskuuta, Black Friday alkaa ja viikon tarjous muuttuu 40 prosentin alennukseksi kaikista sivuston ja kauppojen tuotteista. Menestys sekä Kana-perheen jäsenten että nuorimpien keskuudessa.

Viimeistellä korkealla note sunnuntaina 27 maanantaina 28 ilta Cyber maanantai, jossa kaikki tilaukset ovat kaksinkertaistuneet. Jos pysymme numeroiden sisällä, se tarkoittaa 50 prosentin alennusta.

Kuten näet, Mama Kana pyrkii alentamaan hintoja, jotta CBD olisi kaikkien saatavilla ympäri vuoden. Samalla se pitää kiinni vaatimuksestaan kuluttajille tarjoamiensa tuotteiden laadusta ja laillisuudesta.

Mielipiteet

Pidätkö tuotteesta? Anna meille palautetta chatissa tai sähköpostitse osoitteeseen "contact@mamakana.com". Olemme avoimia rakentavalle kritiikille, emmekä epäröi vastata palautteeseesi.

 

 

 

Takaisin blogiin