Yleiset myyntiehdot

1 - Sopimuksen tekeminen Tuotteiden tilaaminen edellyttää näiden yleisten myyntiehtojen varauksetonta hyväksymistä.

2 - Hinnat Tavarat laskutetaan tilauksen tekopäivänä voimassa olevan hinnan mukaan.

3 - Toimitus Toimitus tapahtuu luovuttamalla se lähettäjälle tai rahdinkuljettajalle myyjän tiloissa tai muissa nimetyissä tiloissa. Ostajan on tarkastettava tavara sen haltuunoton yhteydessä. Jos toimitetussa tuotteessa ilmenee vaurioita tai puutteita, valituksia ilmeisistä puutteista tai vaatimustenvastaisuudesta, ostajan on tehtävä selvät ja täsmälliset varaumat, jotka hänen on ilmoitettava kirjallisesti myyjälle tai rahdinkuljettajalle 48 tunnin kuluessa toimituspäivästä. Ostajan vastuulla on esittää mahdolliset perustelut havaittujen poikkeamien todellisuudesta.

4 - Toimitusajat Ylivoimaista estettä lukuun ottamatta (sota, mellakka, tulipalo, täydellinen tai osittainen lakko), jos toimitus viivästyy yli kaksi viikkoa ohjeellisen toimituspäivän jälkeen, ostajalla on mahdollisuus peruuttaa tilauksensa ilman minkäänlaista korvausvaatimusta.

5 - Palautukset Kaikista tuotepalautuksista on tehtävä virallinen sopimus myyjän ja ostajan välillä.

6 - Takuu Myyjä noudattaa suurinta mahdollista huolellisuutta tilauksen toteuttamisessa ja tuotteiden laadussa. Jos myyjä havaitsee virheen, myyjän velvollisuus rajoittuu virheellisten määrien korvaamiseen tai palauttamiseen ilman lisäkorvausta. Takuun ulkopuolelle jäävät viat ja vahingot, jotka johtuvat varastoinnista, käsittelystä, kuljetuksesta tai käytöstä epätavallisissa olosuhteissa tai olosuhteissa, jotka eivät vastaa tuotteen luonnetta, vaatimuksia tai soveltuvuutta käyttöön.