Kana-talo

Mama Kanan tarina

Tämä on tarina viherpeukaloisesta äidistä, joka eräänä päivänä löytää piilossa olevasta nurkasta hampunversoja. Kiinnostuneena Kana-äiti viljelee niitä, eikä ole yllätys, että muutaman kuukauden kuluttua hän näkee upean vihreitä, pörröisiä ja runsaita kukkia. Niinpä hän päättää jakaa ne koko Kanan perheen kesken ja jakaa niitä ympäri Finska.

Vaikka Mama Kanan kukat sisältävät alle 0,2 % THC:tä, nesisältävät kuitenkin runsaasti CBD:tä, aromia ja värejä. Hedelmäisistä kukkaisiin, sitruksisiin, mausteisiin ja aluskasvillisuuteen viittaaviin sävyihin, Mama Kanan konvehdit kutsuvat sinut matkalle.

Mama Kana CBD

Kanan perhe on ottanut tehtäväkseen valita ja jakaa parhaat hamppukukat. Cannabidiol-kukissamme on aromaattisia terpeeni-, terpenoidi- ja flavonoidimolekyylejä, joista lähtee voimakkaita tuoksuja ja tuoksuja.

Työskentelemme yksinomaan ranskalaisten, sveitsiläisten, espanjalaisten ja italialaisten hampunviljelijöiden kanssa , jotka olemme itse valinneet tuotteidensa laadun perusteella. Mama Kana tarjoaa sinulle laajan valikoiman kukkia, kuten :

- Peltokasvit ulkona,

- Kasvihuoneen hamppu, jossa on lämpötilan säätö ja valo,

- Sisätilojen CBD täysin valvotulla viljelyllä maksimaalisen laadun varmistamiseksi.

Mama Kana on sitoutunut tarjoamaan sinulle perhehintaan ja varmistamaan samalla, että tuottajille maksetaan oikeudenmukaisesti. 

Sitoumuksemme

Mama Kana on sitoutunut kuluttajan hyvinvointiin ja takaa laadukkaat tuotteet, jotka ovat eurooppalaisen lainsäädännön mukaisia. .

Pakettimme toimitetaan osoitteeseen Finska kahdesta neljään arkipäivän kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää tai neuvoja, ota rohkeasti yhteyttä 09.74.97.01.27 tai sähköpostitse osoitteeseen: . contact@mamakana.com

Kanan perhe

Tule jakamaan kokemuksesi Mama Kanan kanssa! Olemme perustaneet vaihtofoorumin , jossa voit kertoa mielipiteesi ja vaihtaa mielipiteitä Mama-yhteisön kanssa CBD:stä. Yhteisön jäsenet voivat myös lähettää kuvia, videoita tai muita ulkoisia linkkejä, kunhan ne liittyvät CBD:hen.

Vastaamme myös mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Kehotamme jäseniä tietenkin olemaan kohteliaita ja kohteliaita!