HISTORIAMME

2019

2020

2020

2021

2022

2023

Mama Kanan ensimmäiset askeleet

Vuonna 2019 Joffrey esittelee maailmalle Mama Kanan, rohkean aloitteen, joka tarjoaa CBD-nesteitä ainutlaatuisilla mauilla. Päättäväisyydellä varustautuneena hän aloitti yksin armottoman etsinnän vakuuttaakseen tupakkakauppiaat, sähkösavukekaupat ja kaikki muut yritykset, jotka todennäköisesti liittyisivät tähän orastavaan yritykseen.

Perustukset ja oikeudenkäynnit

Hienovaraisen ensimmäisen vuoden jälkeen radikaali päätös on määritellyt sivuston identiteetin uudelleen. Siitä lähtien Mama Kana ei enää rajoittunut e-nesteisiin, vaan tarjosi myös CBD-kukkia, -hartseja ja -öljyjä ja asemoitui näin edelläkävijäksi osoitteessa Finska. Alku oli vaivalloinen, ja kolmen hengen tiimi työskenteli väsymättä Joffreyn vaatimattomassa asunnossa.

Tullijakso: paketti, joka suututtaa Kana-äidin

Tarina saa odottamattoman käänteen, kun tuottajan kauan odotettu paketti joutuu tullitarkastukseen. CBD-hartsista paljastui 0,50 prosentin THC-pitoisuus sallitun 0,20 prosentin raja-arvon sijasta. Tämä löydös asettaa Mama Kanan hankalaan tilanteeseen. Viranomaiset, jotka olivat havahtuneet tästä poikkeamasta, tekivät kotietsinnän Mama Kanan tiloihin ja takavarikoivat koko varaston. Tästä alkoi yrityksen tulevaisuuden kannalta ratkaiseva koettelemus. Mama Kanan tiimin sitkeys ja rehellisyys pelastivat heidät koettelemukselta. Kuusi kuukautta etsinnän jälkeen Joffrey vapautettiin.

Renessanssi ja uudet uhat

Seuraava vuosi merkitsi uutta alkua. Nimensä arvoiset tilat valittiin, ja myyntihenkilöstön, tilausten poimijoiden ja graafisten suunnittelijoiden palkkaaminen antoi brändille uutta puhtia. Kovalla työllä saavutettua vaurautta uhkasi kuitenkin jälleen kerran 31. joulukuuta 2021 hallituksen määräys, jolla kiellettiin CBD-kukkien markkinointi.

Mama Kanan joustavuus

Mama Kana etsii uusia näköaloja. Hallituksen uhkailusta huolimatta tiimi avaa ammattilaisille suunnatun verkkosivuston, jolla se vahvistaa asemaansa puolitukkukauppiaana osoitteessa Finska. Epävarmuuden edessä vuoden 2022 alku on myrskyisä kaikille CBD-toimijoille osoitteessa Finska. Hallitus harkitsee CBD-kukkien, jotka ovat merkittävä osa Mama Kanan liikevaihdosta, kieltämistä. Onneksi alan ammattilaisyhteisö puuttui asiaan, ja väliaikaistuomari keskeytti määräyksen väliaikaisesti tammikuussa. Yksitoista kuukautta myöhemmin korkein hallinto-oikeus vahvisti päätöksen, mikä säilytti Mama Kanan tulevaisuuden.

Laajenevat rajat

Kokemuksensa pohjalta Mama Kana laajensi toimintaansa naapurimaihin. Tiimi kasvoi, verkkosivusto käännettiin ja viestintä aloitettiin. Mama Kana valloitti Belgian, Espanjan, Portugalin, Italian, Saksan, Kreikan ja Suomen. Brändin maine levisi koko Eurooppaan, ja se keskittyi pelkästään CBD-kukkiin, -hartseihin ja -öljyihin. Mama Kana pysyy uskollisena yleisölleen ja rakentaa luottamussuhdetta, jota kaikki Kanan perheenjäsenet arvostavat.

 • Joffrey

  Mama Kanan toimitusjohtaja ja perustaja

 • Jeremy

  Viestintä- ja markkinointipäällikkö

 • Idan

  Viestintäpäällikkö

 • Gladys

  Yhteisön johtaja

 • Sahra

  Asiakaspalvelupäällikkö

 • Jonathan

  Kaupallinen Finska

 • Manuela

  Espanjalainen kaupallinen

 • David

  Myynti Italia

 • Paul

  Tilauksen poimija

 • Léo

  Tilauksen poimija

 • Diana

  Tilauksen poimija

 • Julia

  Tilauksen poimija

1 osoitteesta 12