Miten annostelet CBD-öljyäsi?

Miten annostelet CBD-öljyäsi?

Jotta CBD-öljyn vaikutukset tuntuisivat, on tärkeää annostella CBD-öljy oikein. Tätä varten sinun on otettava huomioon useita kriteerejä. Mama Kana antaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset nauttiaksesi CBD:n hyödyistä. Lue, miten annostelet CBD-öljyäsi oikein.

Tiedä CBD:n pitoisuus yhdessä pisarassa ennen kuin aloitat.

Annostelu on annosmerkintä, joka esiintyy kaikissa terveyden ja hyvinvoinnin menetelmissä. Lääkettä tai yrttiteetä käytettäessä annostus on olennainen kriteeri. Se riippuu painostasi ja kyseisen tuotteen aktiivisten ainesosien pitoisuudesta .

Sama pätee CBD-öljyyn: sinun on tehtävä hieman matematiikkaa. Jotta voit annostella CBD-öljyä oikein, sinun on tiedettävä CBD:n pitoisuus yhdessä pisarassa. Näin voit laskea, kuinka monta tippaa tarvitset helpotukseen.

CBD:n pitoisuus pisarassa vaihtelee injektiopullossa olevan CBD:n määrän mukaan. Se riippuu myös injektiopullon koosta millilitroina ja siten sen sisältämien tippojen määrästä. Mitä korkeampi pitoisuus, sitä voimakkaampi tippa on kannabidiolin osalta.

Jos sinulla on esimerkiksi 10 ml:n pullo CBD-öljyä, joka sisältää 10 % CBD:tä, se sisältää noin 200 tippaa. Jos CBD:n pitoisuus on 10 %, tiedämme, että yksi pisara tästä pullosta sisältää 5 mg CBD:tä.

Mama selittää asiaa tarkemmin jäljempänä.

CBD-öljyä mitattaessa huomioon otettavat tekijät

Joskus on vaikea löytää oikeaa annostusta ja oikeaa öljyä. On muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessäsi.

Ensinnäkin valitset CBD-prosentin ongelmiesi tiheyden ja voimakkuuden mukaan. Ne voivat olla fyysisiä, kuten kipu, tai psykologisia, kuten stressi, ahdistus tai masennus.

CBD-öljyä voitaisiin käyttää myös vakavampien oireyhtymien, kuten epilepsian tai Parkinsonin taudin, hoitoon. Näissä tarkemmissa tapauksissa Mama suosittelee vahvasti hakeutumaan lääkärin neuvontaan.

Toiseksi sinun on tiedettävä, kuinka paljon CBD:tä on pisarassa pullon kapasiteetin ja CBD-prosentin mukaan. Löydät selittävän taulukon, jossa määritellään CBD-pitoisuus milligrammoina. 

Seuraavaksi sinun on päätettävä, kuinka monta tippaa otat päivittäin, yhden tipan pitoisuuden, painosi ja ongelmiesi voimakkuuden perusteella. Jos et muutaman kokeilun jälkeen tunne riittävää helpotusta, voit lisätä vähitellen tippojen määrää tai pullon pitoisuutta.

Toinen tärkeä kriteeri vaikuttaa öljyn tehokkuuteen ja tehoon: Täyden tai laajan spektrin öljy. Täyden spektrin öljy on tehokkaampi, koska se sisältää CBD:n lisäksi muita kannabinoideja.

Laske oikea annos CBD:tä näiden kriteerien mukaan.

Nyt kun sinulla on kaikki kriteerit tiedossa, on aika tehdä hyvin yksinkertainen laskutoimitus, jonka avulla saat selville, kuinka monta millilitraa sinun pitäisi ottaa päivittäin. Tässä on muistutus kriteereistä:

  • Painosi ;
  • Oireen tyyppi, jota haluat hoitaa;
  • Ongelman esiintymistiheys ja voimakkuus;
  • CBD-öljyn CBD-pitoisuus.

Yksi pisara vastaa noin 0,05 millilitraa. Tämä tarkoittaa, että 10 ml:n pullo CBD-öljyä sisältää 200 tippaa. Useimmat pullot ovat tämän kokoisia. Seuraavaksi on saatavilla taulukoita, jotka auttavat sinua ymmärtämään mg:n määrän pisaraa kohti CBD-pitoisuuden funktiona.

5 %:n injektiopullo, eli 500 mg, sisältää 2,5 mg CBD:tä tippaa kohti. 10 %:n injektiopullo on 5 mg, 15 % on 7,5 mg, 20 % on 10 mg ja niin edelleen.

Esimerkki: 65 kiloa painavalle henkilölle, jonka pullo sisältää 10 % CBD:tä ja jonka stressitaso on keskimääräinen. Suositeltu annos on 27-30 mg CBD:tä päivässä. Yksi tippa 10 % öljyä sisältää 5 mg, mikä tarkoittaa, ettäsinun on otettava noin 5 tippaa päivässä.

Älä epäröi kokeilla halpaa CBD-öljyä!

Johtopäätös: älä unohda, että ei ole olemassa yhtä ainoaa annosta.    

Kuten olemme nähneet, annostus on tärkeä tekijä CBD-öljyn tehokkuuden kannalta. Mutta myös muut tekijät voivat vaikuttaa asiaan, erityisesti CBD:n prosenttiosuus pullossa.

Kuten edellä mainittiin, myös öljyn uuttamistapa on tärkeä tekijä sen tehokkuuden kannalta. Täyden spektrin öljyt ovat tehokkaampia, koska ne sisältävät kannabinoidien synergiaa. Öljy on tehokkaampi, koska sen affiniteetti endokannabinoidireseptoreihin on suurempi.

CBD-öljyn käyttötapa on myös tärkeä.CBD-öljy otetaan aina suun kautta. Toisin sanoen kielen alle, ja ennen nielemistä pidetään lyhyt tauko. Neuvon sinua laittamaan kielen alle niin monta tippaa kuin tarvitset ja odottamaan 1 minuutin.

Voit myös täydentää hyvinvointirutiinisi CBD-kukkauutteilla, -karkkeilla tai -tiivisteillä kaikkein kivuliaimpiin tapauksiin.

Lopuksi on mahdollistasoveltaa CBD-öljyä paikallisesti kohdennettuun kipuun. Tällä tavoin verenkierto ja tulehdus saavutetaan ihon kautta. Ruoansulatusvaivoja tai päänsärkyä voidaan lievittää voimakkaammin seuraavin keinoin hiero kipualuetta CBD-öljyllä.
Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.