-25% uudesta Beldia CBN:stä koodilla: BELDIA25

Miten valita CBD-öljy 3 kriteerin mukaan?

Miten valita CBD-öljy 3 kriteerin mukaan?

CBD-öljy on erittäin suosittu tuote kuluttajien keskuudessa. Sen lisäksi, että se on erittäin käytännöllinen, se, että voit hyödyntää kannabidiolin luonnollisia ominaisuuksia täysimääräisesti, on merkittävä etu muihin hampusta saatuihin tuotteisiin verrattuna. On kuitenkin tärkeää valita CBD-öljy huolellisesti. Tässä artikkelissa autan sinua tekemään oikean valinnan!

1. CBD-öljyn valitseminen uuttamistyypin mukaan

CBD-öljyn saamiseksi on olemassa useita uuttomenetelmiä. Uuttaminen ylikriittisellä CO2:lla on varmasti yleisin menetelmä, ja siinä käytetään kasvissa luonnostaan olevaa hiilidioksidia. CBD-öljyä on mahdollista saada myös valitsemalla luonnollisiin tai kemiallisiin liuottimiin perustuva uutto.

On kuitenkin olemassa toinenkin menetelmä, joka on mielestäni paljon mielenkiintoisempi käyttää ja löytääCBD-ostosivustoltamme: se on CBD-öljyjen uuttaminen kylmäpuristamalla! Tässä tekniikassa CBD-kukat pakastetaan ennen niiden murskaamista paineen alaisena. Näin kaikki hamppukasvin komponentit säilyvät, erityisesti kannabinoidit ja terpeenit. Kylmäpuristamalla tapahtuva uuttaminen on myös ympäristöystävällisin menetelmä.

Ainoa haitta tästä uuttomenetelmästä ei ole kuluttajan vaan pikemminkin tuottajan kannalta. Kylmäpuristusuuton tuotto on melko alhainen, ja lopulta kerättyä pientä määrää CBD-öljyä varten käytetään paljon materiaalia.

Löydä kaikki kylmäpuristetut CBD-öljyt.

2. CBD-öljyn valitseminen sen pitoisuuden mukaan

Jokainen CBD-öljy sisältää oman pitoisuutensa kannabidiolia. Henkilökohtaiseen herkkyytesi mukautetun tarkan annostelun varmistamiseksi on siis tarpeen tietää tuotteiden CBD-pitoisuus. Öljyjen osalta tämä prosenttiosuus on yleensä 5-40 %. Mitä korkeampi prosenttiosuus, sitä suurempi on kannabidiolin pitoisuus öljyssä. Jotta ymmärtäisit paremmin, 10 ml:n pullo, jonka pitoisuus on 5 %, sisältää 500 mg CBD:tä.

Herääkin kysymys: mikä CBD-taso sopii parhaiten tarpeisiisi? Todellisuudessa kaikki riippuu etsimästäsi ongelmasta, mutta myös ja ennen kaikkea tietyistä fyysisistä kriteereistä: pituudesta, painosta, iästä, henkilökohtaisesta herkkyydestä jne. Jos kyseessä on ensimmäinen käyttökerta, suosittelen valitsemaan öljyn, jonka kannabidiolipitoisuus on alhainen. Voit sitten nostaa tätä tasoa ensivaikutelmasi mukaan!

Tutustu :

3. CBD-öljyn valitseminen spektrin ja tarpeidesi perusteella

Käytetystä uuttomenetelmästä ja käsiteltävästä asiasta riippuen CBD-öljyjen koostumus voi vaihdella. AluksiFull Spectrum CBD-öljy sisältää koko kirjon kannabinoideja, mukaan lukien THC, vaikkakin sallitun enimmäispitoisuuden (0,3 %) rajoissa.Broad Spectrum CBD-öljy sisältää laajan kirjon kannabinoideja, mutta THC on poistettu lopputuotteesta. Eristeitä sisältää vain yhtä kannabinoidia, mistä johtuu korkea pitoisuus, mutta tämä viimeinen luokka ei välttämättä koske CBD-öljyjä.

Ihannetapauksessa on parempi käyttää CBD-öljyjä, jotka tunnetaan nimellä Full Spectrum. Näin voit hyötyä kaikista hamppukasvissa luonnostaan olevista aineista: kannabinoideista, mutta myös terpeeneistä ja muista hyödyllisistä ainesosista. Kylmäpuristusuuttomenetelmä mahdollistaa täyden spektrin CBD-öljyjen saamisen.

Löydä kaikki täyden spektrin CBD-öljyt.

Miksi valita Mama Kana CBD-öljyt?

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua löytämään, miten valita oikea CBD-öljy sinulle. Käytän samoja kriteerejä tehdäkseni parhaita mahdollisia tuotteita. Syy, miksi Mama Kana on yksi parhaista CBD-sivustoista, on se, että öljyt saadaan kylmäpuristetun uuttomenetelmän avulla. Lisäksi ne sisältävät aina täyden kirjon kannabinoideja. Voit jopa valita eri CBD-pitoisuuksien välillä: 5 %, 10 %, 20 % tai 30 %!

Lisätietoja CBD-öljyistä : 


0 kommenttia
Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.