CBG:n mahdolliset vaikutukset: mitkä ovat hyödyt?

CBG:n mahdolliset vaikutukset: mitkä ovat hyödyt?

CBD:stä, markkinoiden tähdestä, puhutaan paljon. Cannabigeroli eli CBG herättää toisaalta yhä enemmän kiinnostusta. Tieteellisissä tutkimuksissa tutkitaan aktiivisesti sen potentiaalia, ja suuri yleisö ihmettelee sen hyötyjä. Ota selvää, mitä vaikutuksia CBG:n vaikutukset.

Mikä on CBG? 

CBG:n alkuperä

Kuten ehkä tiedätte, hamppukasvi sisältää yli sata kannabinoidia. CBD on yksi niistä, CBG eli kannabigeroli on toinen. Sitä kuvataan yleisesti kaikkien kannabinoidien "äitimolekyyliksi", joka on peräisin CBGA:sta (kannabigerolihappo), joka on CBG:n happomuoto.

Luonnollisessa olomuodossaan CBG:tä esiintyy seuraavissa aineissa pienempiä määriä kuin muita kannabinoideja. Konkreettisesti: jokaista 1 % CBG:tä kohti on 20-25 % CBD:tä ja 25-30 % THC:tä. Tämä selittää osittain CBG:tä sisältävien tuotteiden joskus korkeamman hinnan. Mutta kuten tulet näkemään, sen hyödylliset vaikutukset ovat tutkimisen arvoisia.

CBD:n ja CBG:n välinen ero

Lopuksi, mikä on ero CBG:n ja CBD:n välillä ? Oikeutettu kysymys! Nämä kaksi molekyyliä jakavat sama alkuperä hamppu. Niitä ei kuitenkaan esiinny samoja määriä riippuen kasvin kypsyysvaiheesta.

Nämä ovat kaksi ei-psykotrooppisia kannabinoideja - ja myrkyttömiä kannabinoideja. Molemmilla kannabinoideilla on vaikutuksia kehoon, joista osa on yhteisiä. On kuitenkin huomattava, että CBG:tä koskevat tutkimukset ovat kaikkea muuta kuin täydellisiä.

Vaikka CBD:tä löytyy monissa eri muodoissa (karkit, CBD-öljy, kosmetiikka, kukat, hartsi jne.), CBG:tä esiintyy pääasiassa seuraavissa muodoissaan. öljymuodossakoska sen pitoisuus hamppukasveissa on hyvin alhainen sadonkorjuun yhteydessä.

Mitkä ovat CBG:n edut?

CBG:n toiminta

CBG toimii kuten muutkin hampun kannabinoidit. Toisin sanoen se vaikuttaa endokannabinoidijärjestelmän reseptoreihin. järjestelmään. Juuri tämä vuorovaikutus johtaa mahdollisesti hyödyllisiin vaikutuksiin. Huomaa, että CBG:llä ei ole psykoaktiivista vaikutusta.

CBG-tutkimus on vähemmän edistynyt kuin CBD:tä koskeva tutkimus. Sen vaikutukset kiinnostavat kuitenkin suuresti tiedeyhteisöä.

CBG:n mahdolliset vaikutukset 

Erään espanjalaisen tutkimuksen mukaanCBG:n tärkeimmät vaikutukset ovat sen anti-inflammatoriset vaikutukset. tulehduskipulääkkeet, sienilääkkeet ja kipulääkkeet. Sillä voi olla merkitystä myös masennuksen torjunnassa. Parhaillaan on käynnissä useita tutkimuksia sen mahdollisista vaikutuksista endometrioosiin. Nykyään CBG:n mahdolliset hyödyt liittyvät siis näihin eri aloihin:

  • kipulääke ;
  • antibakteeriset ominaisuudet ;
  • ruokahalun stimulointi ;
  • parempi uni ;
  • IHON TERVEYS ;
  • ahdistus, stressi ja masennus ;
  • tulehduksellinen suolistosairaus ;
  • glaukooman hoito ;
  • paksusuolen syövän hoito ja ehkäisy.

Focus: kannabigerolin hyödyt iholle

CBG voisi olla ratkaisu akneen. Tämän mukaan tämän tieteellisen tutkimuksennäyttäisi siltä, että kannabigerolilla voi olla merkitystä ihon eri prosessien säätelyssä. CBG:llä uskotaan olevan merkitystä sekä hoidossa että ennaltaehkäisyssä. Kaiken kaikkiaan tällä molekyylillä olisi myönteinen vaikutus seuraaviin tekijöihin ihon ulkonäköön.

Miten sitä syödään?

Cannabigeroliöljy

Voit käyttää CBG:tä seuraavasti l'CBG-öljyä. Se on yksinkertainen, käytännöllinen ja tehokas tapa hyötyä tämän kannabinoidin vaikutuksista. Voit laittaa muutaman pisaran öljyä kielen alle, mieluiten aamulla. Anna sen vaikuttaa 60 sekuntia ennen nielemistä. Paras idea on valita laajakirjoiset tai täysspektriset öljyt, jotka sisältävät CBD:tä ja muita kannabinoideja, kuten CBG:tä. Näin yhdistettynä näillä toisiaan täydentävillä molekyyleillä (CBD, CBN, CNG, CBG jne.) on kokonaisvaikutus. Toisin sanoen niiden vaikutukset voimistuvat.

CBG:tä käytettäessä noudatettavat varotoimet

Noudata huolellisesti suositeltuja annoksia. Suosittelen, että aloitat aina pienellä annoksella, tarkkailet, mitä kehossasi tapahtuu, ja nostat sitten annosta vähitellen. Huomaa, että CBG aiheuttaa joskus lievää kiihtymystilaa, joten vältä sen ottamista juuri ennen nukkumaanmenoa.

Mama Kanasta löydät CBG täyden spektrin hamppuöljyä. Luonnollisesti kitkerä maku, jotta pysyt mahdollisimman lähellä luontoa, ja lisäbonuksena sveitsiläinen luomumerkki.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.