Miten annat lemmikillesi CBD:tä?

Miten annat lemmikillesi CBD:tä?

Ehkä olet jo lukenut jonkin artikkelini CBD:n antamisesta nelijalkaisille ystävillesi? Jos et, älä huoli, käymme tässä läpi joitakin perusasioita ja selitän , miten CBD:tä annetaan lemmikillesi.

CBD-öljy koirille

CBD-öljy kissoille

Mille eläimille voit antaa CBD:tä?

Ennen kuin kerron, mille eläimille voidaan antaa CBD:tä, haluan selittää, miten niiden elimistö toimii ja miksi ne reagoivat kannabidioliin samalla tavalla kuin me ihmiset. Eläimillä, kuten meilläkin, on endokannabinoidijärjestelmä (ECS).

Se tuottaa jo kannabinoideja ja reagoi positiivisesti, kun sitä stimuloidaan. Tiedeyhteisö ei vielä tunne ECS:ää, mutta tällä hetkellä tiedämme, että se koostuu reseptoreista, endokannabinoideista ja entsyymeistä, jotka aktivoituaan stimuloivat fyysisiä ja psykologisia reaktioita kaikissa koehenkilöissä, joilla on tämä järjestelmä.

Millä eläimillä on siis käytännössä ECS? Tällä hetkellä tiedämme, että kaikilla selkärangan omaavilla eläimillä on endokannabinoidijärjestelmä. Itse asiassa nisäkkäät ovat kaikkein vastaanottavaisimpia kannabinoideille. Voit siis antaa CBD:tä :

  • Koirat ;
  • Kissat ;
  • Kaniinit ;
  • Hevoset ;
  • Jyrsijät ;
  • jne.

Miten annostelet lemmikkisi saamaa CBD:tä?

Tiedät nyt, että kumppanisi voivat käyttää CBD:tä, mutta aineen antaminen heille voi olla hankalampaa kuin miltä näyttää. CBD:n annostelussa omaa kulutusta varten ei ole mitään monimutkaista: aloitat koeannoksella ja katsot, miten kehosi reagoi, ja lisäät annosta vähitellen tarvittaessa. Toisaalta CBD:n antaminen eläimelle on monimutkaisempaa, sillä eläin ei voi kertoa kokemuksistaan.

CBD:n annostus lemmikkisi kannalta on luonnollisesti asteittainen. Sinun on kiinnitettävä tarkkaa huomiota lemmikkisi reaktioihin ja yritettävä määrittää, ovatko oireet, joita yritit korjata, lievittyneet. Voit kuitenkin olla varma, että et voi yliannostella lemmikkisi CBD:tä. Kuten ihmiset, eläimetkään eivät voi yliannostaa tätä molekyyliä. Tässä ei siis ole mitään syytä huoleen. Et voi vahingoittaa lemmikkiäsi antamalla sille liikaa CBD:tä, mutta muutamia pieniä haittoja voi ilmetä, jos annat sille liikaa. Huomaa myös, että lemmikeille ei ole olemassa yleispätevää annostusta, mutta on olemassa muutamia suosituksia, jotka perustuvat niiden painoon. Olen koonnut pienen taulukon, joka antaa sinulle käsityksen annoksesta, johon sinun tulisi pyrkiä lemmikkisi kohdalla:

 

Kevyt annostus

Keskimääräinen annos

Vahva annostus

1-5 kg:n painoiset eläimet

25 mg CBD:tä

50 mg CBD:tä

100 mg CBD

5-20 kg painavat eläimet

50 mg CBD:tä

100 mg CBD

250 mg CBD:tä

Eläimet, joiden paino on 20-45 kg

100 mg CBD

150 mg CBD:tä

550 mg CBD:tä

Pieniä vinkkejä CBD:n antamiseen lemmikillesi

Tässä jaan neuvoni CBD:n antamisesta lemmikillesi. Henkilökohtaisen kokemukseni perusteella olen jo käyttänyt CBD-lisäravinteita erityisesti koirille ja kissoille.

Ensimmäinen neuvo, joka on mielestäni väistämätön, on aloittaa koeannoksella. Etkö haluaisi saada tuntematonta tuotetta tietämättä, miten saatat reagoida? No, sama pätee eläimiinne. Katso yllä olevaa taulukkoa ja aloita pienimmällä annoksella ja lisää sitä vähitellen. Sinun on myös syytä olla tietoinen siitä, että CBD:llä kestää useita tunteja ennen kuin se vaikuttaa täysin koehenkilöihin. Kestää jopa 3 tuntia, ennen kuin eläin tuntee CBD:n täydet vaikutukset. Odota siis ennen annoksen lisäämistä tai eläimen tilan arviointia.

CBD:n antaminen lemmikeille ei ole helppoa, mutta minulla on sinulle muutama vinkki. Vaikka voisitkin laittaa CBD-öljyä suoraan lemmikin suuhun, se ei ole aina helppoa. On helpompaa laittaa CBD-öljyä sen ruokaan, jota tarjoat sille pieninä määrinä, jotta se nielee kaiken. Vaihtoehtoisesti markkinoilla on saatavilla valmiita CBD:tä sisältäviä herkkuja. Tämä vaihtoehto voi olla vaihtoehto kaikkein vastahakoisimmille koehenkilöille.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.