Milloin CBD-kapselit kannattaa ottaa parhaan kokemuksen saamiseksi?

Milloin CBD-kapselit kannattaa ottaa parhaan kokemuksen saamiseksi?

Olet luultavasti jo kuullut CBD-kapseleista. Tiedätkö, milloin ja miten niitä tulisi ottaa optimaalisten vaikutusten saavuttamiseksi? Se saattaa vaikuttaa triviaalilta, mutta sillä hetkellä, kun otat ne, voi olla suuri merkitys niiden vaikutukseen. Kerron sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit optimoida saantisi!

Miten CBD-kapseleita otetaan?

Jos käytät CBD-kapseleita, tiedät jo niiden monista eduista. En siis mene aiheeseen uudelleen. Tärkeää on tietää, että hetki, jolloin otat CBD-kapselin, voi muuttaa aivan kaiken. Vaikutus voi olla sivuvaikutusten vähentämisessä, mutta myös vaikutusten voimakkuudessa ja tehokkuudessa.

Ensinnäkin, kun nielet pillerisi, on tärkeää ottaa lasillinen vettä mukaan, aivan kuten minkä tahansa muun nieltävän ravintolisän, jotta se menee helpommin alas.

CBD-kapselit ovat tehokkaimpia, kun ne otetaan tiettyyn aikaan päivästä.Näin keho ehtii imeä ne ennen seuraavaa annosta. Älä unohda säilyttää kapseleita oikein. Ne on säilytettävä hyvin suojattuna pakkauksessaan, jotta niiden säilyvyysaika olisi mahdollisimman pitkä.

Varmista seuraavaksi, että tuotetta ei säilytetä auringossa tai lämmönlähteen lähellä. Kumpikin näistä voi aiheuttaa kapseleiden ennenaikaista hapettumista (varsinkin jos ne sisältävät öljyä), mikä poistaa niiden edut ja tekee niistä käyttökelvottomia. Ihannetapauksessa ne tulisi säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa (ja välttää liiallista kosteutta). Näin voit löytää CBD-kapselisi täydellisessä kunnossa joka päivä ja yhtä tehokkaina kuin ne olivat ensimmäisenä päivänä!

Milloin on paras aika ottaa CBD-kapseleita?

Sanoin aiemmin, että on erittäin tärkeää valita oikea aika CBD-kapselien ottamiselle. Todellisuudessa paras tapa valita oikea aika on tehdä testejä kehosi perusteella .

Asiantuntijoilla ei ole erityisesti yleispäteviä suosituksia. Voit kuitenkin helposti löytää neuvoja ostamiesi CBD-kapselien kuvauksesta.

Tämä riippuu tietenkin myös halutuista vaikutuksista .

Jos haluat käyttää CBD:tä auttaaksesi sinua nukkumaan paremmin, sinun tulisi tietenkin ottaa se ennen nukkumaanmenoa. Toisaalta, jos tarvitset sitä vähentämään työstressiä, voit ottaa kapseleita eri vuorokaudenaikoina (varo aina yliannostusta). Urheilun harrastajille CBD-kapseleita voidaan käyttää yksinkertaisena ravintolisänä, kun kiinteä annos otetaan joka aamu ja ilta.

On sinun tehtäväsi tunnistaa tarpeesi ja kehosi erityispiirteet.

Entä oikea annostus?

Jotta CBD-kapseleista saat parhaan mahdollisen hyödyn, on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota annostukseen. Erityisesti yliannostuksen suhteen, sillä silloin on suurin riski haittavaikutusten ilmaantumiselle. Siksi kehotan sinua rajoittamaan päivittäisten ottokertojen määrää, jotta et ylitä päivittäistä annosta. Jotta voisit tunnistaa sinulle ihanteellisen annoksen, tässä on 3 kriteeriä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon.

Ota painoindeksi huomioon

Kaksi ihmistä, joilla on samat oireet mutta 20 kg:n ero, eivät tarvitse samaa annosta. jotta CBD-kapselit toimisivat kunnolla. Mitä suurempi painosi on, sitä suuremman annoksen tarvitset. Toisaalta, jos painosi on alhainen, et tarvitse paljoa saadaksesi saman vaikutuksen.

Harkitse tarpeitasi

Jokainen tilanne on erilainenSinun on helpompi annostella CBD-annostasi, jos tunnistat alkuperäisen vaivasi oikein. Ota huomioon myös kapseleiden pitoisuus, sillä on olemassa monia erilaisia tyyppejä ja tuotemerkkejä. Onko kipusi tilapäistä vai pysyvämpää? Nämä kaikki ovat tärkeitä kysymyksiä, joita sinun on kysyttävä itseltäsi, jos haluat valita oikean annostuksen.

Tarkkaile sopeutumistasi ja suvaitsevaisuuttasi

Ajan myötä ja kun käytät yhä enemmän ja enemmän, on tärkeää seurata CBD:n sietokykyäsi. Saatko edelleen saman vaikutuksen sen ottamisesta? Vai tunnetko yhä vähemmän hyötyä?

Näiden eri parametrien avulla voit määrittää parhaan ajankohdan ja olosuhteet CBD-pillereiden ottamiselle. Jos kiinnität huomiota kuhunkin näistä vinkeistä, totut pian oikeisiin tottumuksiin ja optimoit siten jokaisen CBD-pillerin ottokerran.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.