
Miten kulutat ja käytät CBD-hartsia oikein?
|
|
Lukuaika 3 min
|
|
Lukuaika 3 min
Hartsi on kuitenkin melko monipuolinen kannabidiolipohjainen tuote, jota käytetään ehkä harvemmin, erityisesti aloittelijoiden keskuudessa. Myönnettäköön, että nämä voimakkaat CBD-pitoisuudet voivat olla hämmentäviä tai jopa pelottavia, mutta tässä selitän, miten kuluttaa ja käyttää sinun CBD-hartsia hartsia optimaalisten tulosten saavuttamiseksi ilman vaaraa.
Jos olet seurannut toimituksellisia seikkailujani tässä blogissa, muistat varmasti, että olen jo puhunut sinulle höyrystämisestä (joka on itse asiassa suosikkini CBD:n nauttimisessa).
Muistutan nopeasti, mitä tämä tarkoittaa: tätä tarkoitusta varten suunnitellun laitteen avulla - joita on useita erilaisia, kuten sähköpiippu, sähkösavuke tai jopa suurempi laite jossain diffuusorin ja vesipiipun välissä - kannabidiolipohjainen aine kuumennetaan korkeaan lämpötilaan, mutta se ei koskaan pääse palamispisteeseen.
Höyrystin kuumentaa CBD:n 170-210 celsiusasteen lämpötilaan, joka riittää vapauttamaan aktiiviset ainesosat, mutta ei polta tuotetta.
Jos et halua käyttää rahaa höyrystimeen tai jos haluat vain kokeilla CBD-hartsia ensimmäistä kertaa, voit käyttää sitä suolaisiin ja makeisiin resepteihin.
Ruoanlaitto CBD:l lä on hyvin yksinkertaista, sinun on vain tiedettävä, että se on rasvaliukoinen molekyyli. Rasvan käyttö on siis välttämätöntä, jos haluat kokea CBD:n hyödyt. Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa.
Ensinnäkin voit lisätä CBD-hartsia öljyyn tai voihin. Valitse tätä varten sinulle parhaiten sopiva öljy tai käytä voita. Sulata sitten hartsi rasvaan (noin 1-2 grammaa valmistetta kohti).
Käytä öljyä tai voita reseptin ohjeiden mukaan. Jos tämä tuntuu liian rajoittavalta, voit myös raastaa CBD-hartsia haluamaasi ruokaan, mutta varmista, että ruoka sisältää rasvaa, jotta kehosi voi assimiloida kannabidiolia.
Pieni lisä? CBD antaa valmisteillesi aivan uuden maun. Voit jopa leikkiä eri hartseilla ja niiden aromeilla.
Lisätietoja hartsista: