Miksi ostaa CBD-hartsia? Sen oletetut ominaisuudet

Miksi ostaa CBD-hartsia? Sen oletetut ominaisuudet

Mama pelastaa: tänään puhun teille CBD-hartsista, joka on vähemmän tunnettu tuote kuin CBD-öljy tai -kukat, mutta jolla on myös etuja ja käyttötarkoituksia, jotka kannattaa tuntea. Miksi ostaa CBD-hartsia? Ota selvää kanssani juuri nyt.

Selitän, mitä CBD-hartsi on

CBD-hartsia uutetaan hampun kukista, ja se saadaan hashina, joka onmelko pehmeä CBD-pasta .

CBD-hartsia käytetään elintarvikkeiden ja juomien lisäaineena. Sitä käytetään myös syötävien tuotteiden, ravintolisien, kosmetiikan ja lääkkeiden valmistuksessa tai sitä voidaankäyttää täydentämään haluamiasi tuotteita kannabidiolilla.

Onko se laillista osoitteessa Finska ?CBD-hartsi, kuten kaikki kannabistuotteet, on laillista, jos lopputuotteessa on alle 0,3 % THC:tä.

CBD-hartsin väitetyt hyödyt

CBD-hartsin oletetut hyödyt ja edut ovat samanlaisia kuin minkä tahansa muun kannabidiolia sisältävän hampputuotteen. On kuitenkin huomattava, että hartsi sisältää paljon enemmän CBD:tä kuin mikään muu tuote (selitän tämän jäljempänä tässä artikkelissa).

Vaikka meillä ei olekaan vielä kiinteää luetteloa kaikista CBD:n hyödyistä, tiedämme, että molekyyliä suositellaan erittäin hyvin rentoutumisen edistämiseen ja auttamaan seuraavissa asioissa stressi- ja ahdistustapauksissa. CBD on siis luonnollinen anksiolyytti.

Tiedämme myös, että kannabidioli on luonnollinen vaihtoehto uneen liittyvistä ongelmista kärsiville ihmisille, sillä se auttaa heitä nukahtamaan ja parantaa heidän unensa laatua. Kipulääkkeenä ja tehokkaana apuna kroonisia vaivoja ja tulehduksia vastaan CBD:tä voidaan käyttää myös useissa fyysisissä vaivoissa, kuten nivelrikossa. Viimeaikaisissa tutkimuksissa tutkitaan jopa CBD:n myönteisiä vaikutuksia mieleen ja tiettyihin neurologisiin sairauksiin.

CBD:n hyödyt ovat lukuisat ja uusia ominaisuuksia löydetään usein. Kaikkia näitä hyötyjä ei tietenkään ole vielä tutkittu ja todistettu, mutta CBD:tä pääaineena käyttäviä tutkimuksia on lukuisia ja toistuvia.

Voit käyttää CBD-hartsia kuten kukkia

Itse asiassa CBD-hartsi ei ole mitään muuta kuin CBD-kukista johdettu tuote. Voit siis käyttää sitä samalla tavalla kuin kukkia. Mitä tarkoitan sanoessani samaa kuin kukat? No, sinulla on useita vaihtoehtoja, joista kerron sinulle heti.

Kerroin, että CBD-hartsi on melko pehmeää tahnaa. Voit siis käyttää sitä ruoanlaitossa. Kuten kaikki CBD-pohjaiset tuotteet, älä unohda, että hartsi on rasvaliukoinen. Siksi on tärkeää käyttää rasvaista muotoa , jotta kehosi voi assimiloida kannabidiolin. Raastettuna haluamallesi ruoalle tai sulatettuna rasvaiseen tuotteeseen, mahdollisuudet ovat rajattomat, ja se voidaan sisällyttää mihin tahansa valmisteeseen.

Jos ruoanlaitto ei ole sinun juttusi, voit käyttää hartsia höyrystämällä sitä höyrystimellä. Tämä kulutustapa perustuu aineen hengittämiseen ja tarjoaa nopeat vaikutukset (noin 1 tunnin kuluessa). Tämä kulutustapa on myös se, johon liittyy vähiten riskejä.

CBD-hartsissa on korkeampi CBD-pitoisuus.

Muista, että CBD-hartsia tuottavat naaraspuoliset kannabiskasvit niiden erittävistä rauhasista. Aine voidaan uuttaa erilaisilla menetelmillä, joilla hartsi yksinkertaisesti erotetaan kasvimateriaalista. Hartsi saadaan kuivaamalla, puristamalla kasvi tai käyttämällä lämpöprosesseja, ja se on kasvin kallisarvoista nektaria. Se on myös kaikkein väkevintä materiaalia, jota voidaan saada. Hartsin CBD-pitoisuus vaihtelee 70 prosentista CBD:hen ja yli 99 prosenttiin CBD:stä valmiissa tuotteessa.

Lisätietoja hartsista: 

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.