Miten CBD-hartsia valmistetaan?

Miten CBD-hartsia valmistetaan?

Hartsi on yksi suosituimmista hampusta johdetuista tuotteistaCBD-ostosivustollamme. Tämäntyyppistä tuotetta ei kuitenkaan tunneta kovin hyvin, varsinkaan kun on kyse olosuhteista, joissa sitä valmistetaan. Sen vuoksi tuntui aiheelliselta esitellä eri valmistusprosessit , jotka koskevat CBD-hartsi hartsista tämän artikkelin kautta!

Muistutus: Mitä on CBD-hartsi?

CBD-hartsi, joka tunnetaan myös nimellä hasis, hasis tai siitepöly, on hampputuotteesta peräisin oleva tuote. Erityisesti tämäntyyppinen tuote on peräisin naaraspuolisten kannabiskasvien erittävistä rauhasista. Kun kukkia ei pölytetä tiettyyn aikaan, muodostuu trikomeista koostuvaa hartsia. Tämän hartsin keräämiseen jälkikäteen on olemassa useita tekniikoita.

Lue lisää: Mitä on CBD-hartsi?

CBD-hartsin eri valmistusprosessit

Seulan tai kuivan seulan menetelmä  

Tämä on varmasti yleisin tekniikka. Seulamenetelmässä kannabinoidit ja terpeenit erotetaan muusta kasvista. Tätä tekniikkaa käytettäessä viljelijät käyttävät yleensä kulhoa, joka on peitetty hienolla kankaalla tai siivilällä. Sen jälkeen he asettavat kukat päälle ja sulkevat kulhon muovilla sen kiinnittämiseksi.

Seuraavaksi trikomit poistetaan koputtelemalla kulhon yläosaa syömäpuikoilla. Tämän jälkeen syntynyttä kiefiä vaivataan kulhossa viidestä kymmeneen minuuttia sen lämmittämiseksi. Tämä voidaan tehdä käsin tai siitepölypuristimella. Parempilaatuisen hartsin saamiseksi jalostusprosessi voi kestää useita päiviä. Kuivasiivilöinnin jälkeen hasis voi säilyä useita vuosia, kunhan sitä säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa.

"Ice-o-Lator"-menetelmä

Kun seulamenetelmä perustuu lämpöön, IceO'Lator-menetelmä perustuu enemmän kylmään kannabinoidien ja terpeenien erottamiseen muusta kasvista.

Aluksi kukat asetetaan pakastimeen 48 tunniksi. Sen jälkeen ne asetetaan vedellä ja jääkuutioilla täytettyyn astiaan, jolloin trikomit supistuvat ja irtoavat helpommin.

Seuraavaksi kaikki sekoitetaan keskenään tehosekoittimella, bubbleatorilla tai jopa porakoneella! Tämä vaihe kestää yleensä 5-15 minuuttia.

Lopuksi on tarpeen erottaa trikomit kasvista sekä hartsi vedestä, joka kerta käyttämällä sopivan silmäkoon seulaa. Kun pihka on kuivattu ulkoilmassa altistamatta sitä valolle tai lämmölle, sitä voidaan säilyttää useita vuosia.

Käsinpyöritysmenetelmä

Käsinpyöritystekniikka ei ole yhtä yleinen kuin kaksi edellä mainittua menetelmää. On todettava, että tämä menetelmä on melko vaikea toteuttaa. Siinä kukkia hierotaan käsien välissä ja kerätään sitten ihoon tarttunut aines. Tämän jälkeen materiaali rullataan palloksi, jotta saadaan CBD-hartsia. Tämän menetelmän käyttäminen edellyttää puhtaita, kuivia käsiä ja kärsivällisyyttä!

Tutustu kaikkiin CBD-hartseihimme, jotka on valmistettu Finska

Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle paremman käsityksen CBD-hartsin valmistukseen liittyvistä eri prosesseista. Jos etsit parhaita CBD-hartsilajikkeita, kehotan sinua katsomaan kauppaani!

Kaikki hartsini valmistetaan osoitteessa Finska ja ne ovat peräisin korkealaatuisesta hampusta. Voit valita suosituimpien CBD-hartsilajikkeiden välillä:

 

Lisätietoja hartsista: 

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.