THC ja CBD: Mitä eroja näiden molekyylien välillä on?

THC ja CBD: Mitä eroja näiden molekyylien välillä on?

THC ja CBD ovat molemmat kannabiksesta peräisin olevia molekyylejä, mutta ne ovat vertailukelvottomia sekä koostumukseltaan että vaikutuksiltaan elimistössä. Mitä eroja THC:n ja CBD:n välillä sitten on? Selitän kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ja viittaan myös Ranskan lainsäädäntöön.

Tutustu myös kaikkiin tuotteisiimme CBD-myymälästä.

THC:n ja CBD:n erot: niiden kemiallinen koostumus

THC:n ja CBD:n väliset erot ovat moninaiset, myös niiden kemiallinen koostumus. Epäilemme, ettet ole laboratoriotutkija, joten teemme inventaarion puolestasi.

Erittäin mielenkiintoista on muistaa, että THC:llä ja CBD:llä on itse asiassa sama molekyylirakenne, ja ne vaikuttavat ihmiskehoon hyvin samalla tavalla stimuloimalla aivojen CB1-reseptoria. Samankaltaisesta rakenteesta huolimatta niiden atomit ovat järjestäytyneet eri tavalla, mikä vaikuttaa viime kädessä siihen, millaisia vaikutuksia kummallakin on kehoon.

Näin ollen kaksi molekyyliä muodostuu : 30 vetyatomista, 21 hiiliatomista ja 2 happiatomista. Vain yhden vetyatomin sijainti eroaa näiden kahden molekyylin välillä, mutta sillä on merkittävä vaikutus näiden kahden molekyylin vaikutuksiin.

Seurauksena tästä minimaalisesta erosta? CBD:llä ei ole osoitettu olevan psykotrooppista vaikutusta, mikä ei päde THC:hen. THC on kannabiksen molekyyli, joka vaikuttaa aivoihin. 

THC:n ja CBD:n erot: lainsäädäntö

Psykotrooppiset ja ei-psykotrooppiset vaikutukset - voitte kuvitella, että tämä on tärkeä parametri, etenkin kun kyse on näitä kahta molekyyliä koskevasta lainsäädännöstä.Finska Sinun tulisi tietää, ettäon sallinut CBD:n ja kannabiksesta peräisin olevat tuotteet vuodesta 2019 lähtien. Finska Kun sana "kannabis" mainitaan, kaikki hamppupohjaiset tuotteet eivät kuitenkaan ole sallittuja osoitteessa .

Kannabistuotteiden sanotaankin olevan laillisia useilla ehdoilla, nimittäin jos ne on valmistettu Cannabis Sativa L:stä. Näin ollen hamppupohjaisia tuotteita voi käyttää osoitteessa Finska , jos THC-pitoisuus (delta-9-tetrahydrokannabinoli) on alle 0,3 prosenttia. On huomattava, että alle tämän prosenttiosuuden tuotteita ei pidetä huumausaineina, joten ne ovat laillisia osoitteessa Finska.

THC:n ja CBD:n erot: mahdolliset vaikutukset

Kuten mainittiin, CBD:n ja THC:n väliset erot ovat minimaaliset, joten niiden mahdolliset vaikutukset ovat myös hyvin samankaltaisia. THC:n ja CBD:n väliset erot, mutta suhteellisen samanlaiset vaikutukset.

Hampusta peräisin olevien aineiden tiedetään toimivan stressiä ehkäisevinä aineina, joilla on rentouttavia ja rauhoittavia vaikutuksia. CBD:n kulutuksen uskotaan myös auttavan nukahtamaan ja parantavan unen laatua, puhumattakaan aineen mahdollisista kipua lievittävistä ja tulehdusta ehkäisevistä vaikutuksista. Tutkimukset ovat vielä kesken, mutta hamppuperäisille tuotteille katsotaan olevan myös hyödyllisiä neurologisia vaikutuksia ja ruokahalun stimulointia. Kannabispohjaisten tuotteiden hyötyjen luettelo jatkuu ja jatkuu. Olemme jo kirjoittaneet aiheesta artikkelin.

Ainoa ero enemmän tai vähemmän THC:tä sisältävien tuotteiden välillä on vaikutus psykoaktiivisuuteen, muuten vaikutukset ovat samanlaiset.

Tutustu CBD-tuotteisiimme, joissa on alle 0,3 % THC:tä.

Mama Kanassa olemme erikoistuneet myymään korkealaatuisia, laillisia CBD-tuotteita osoitteessa Finska. Itse asiassa kaikki tuotteemme on testattu sen varmistamiseksi, että ne sisältävät alle 0,3 % THC:tä. CBD-öljyistä, CBD-kukista ja muista tiivisteistä lemmikkieläinten hoitotuotteisiin, meillä on varastossa kaikkea, mitä voit toivoa.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.