-25% uudesta Beldia CBN:stä koodilla: BELDIA25

Mitä eroja on täyden spektrin, laajan spektrin ja eristetyn CBD-öljyn välillä?

Mitä eroja on täyden spektrin, laajan spektrin ja eristetyn CBD-öljyn välillä?

Olet ehkä jo lukenutCBD-öljystä, ja jos olet, sinun pitäisi tietää, että on olemassa kolme tärkeintä kannabidioliöljykaavaa. Ei ole helppoa ymmärtää täyden spektrin, laajan spektrin ja eristetyn CBD-öljyn eroja, mutta selitämme kaiken tässä.

Täyden spektrin CBD-öljy

Täyden spektrin CBD-öljy on valmistettu neutraalin kasviöljyn ja kannabiksesta peräisin olevien molekyylien, kuten CBD:n , pohjalta. Sen löydät CBD-kaupastamme!

Sen sanotaan olevan täysspektrinen, koska se koostuu CBD:n lisäksi muista kannabinoideista , kuten CBN:stä, THC:stä pieninä määrinä jne. sekä runsaasti antioksidantteja sisältävistä flavonoideista ja terpeeneistä, jotka ovat vastuussa mausta. 

Täyden spektrin CBD-öljy hyötyy niin sanotusta "entourage-vaikutuksesta ", joka on kemiallinen mekanismi, jossa kaikki CBD:n aktiiviset ainesosat toimivat yhdessä symbioosissa ihmiskehon kanssa. Viime kädessä kokonaisvaikutus tarkoittaa suurempaa tehoa.

Tutustu täyden spektrin CBD-öljyyn.

Laaja-alainen CBD-öljy

Hinta-laatusuhteeltaan mielenkiintoinen tuote, laajakirjoinen CBD-öljy tarjoaa useita houkuttelevia etuja niille, joilla on vaatimaton budjetti. Laajaspektrinen CBD-öljy on edullisempi kuin täyden spektrin öljy, ja kuluttajat, jotka ovat huolissaan THC:n nauttimisesta, arvostavat sitä. Finska Itse asiassa se ei sisällä lainkaan THC:tä, joten se on laillista .

Kyllä, tämä on merkittävä etu, mutta koska se ei sisällä THC:tä, laajakirjoisella CBD-öljyllä ei myöskään ole maksimaalista seurausvaikutusta. Sen vaikutukset ovat siis vähäisemmät kuin täyden spektrin CBD-öljyn. Lisäksi sen hyötyjen tunteminen kuluttajassa voi kestää kauemmin.

Eristetty CBD-öljy

Eristetty CBD-öljy eli isolaatti on hyvin erilainen tuote kuin kaksi edellistä. Jos siis tiedät vähän tai et mitään kannabidiolista, saatat ajatella, että "siistiä, halpaa, puhdasta CBD:tä", kyllä, itse asiassa se on oikein, paitsi että tätä tuotetta ei voi kuluttaa sellaisen aan.

Ei niin hyvä, voisi sanoa. Jotta ihmiskeho voisi omaksua CBD:tä, se on yhdistettävä muihin kasvissa oleviin kemiallisiin komponentteihin, minkä vuoksi täysspektriöljyt ovat vertailutuote. Eristeitä on kuitenkin hyvä käyttää, jos haluat lisätä CBD:n annosta, joka otetaan toisen tuotteen lisäksi.

Minkä spektrin valitset tarpeidesi mukaan?

CBD-öljyn pitoisuustasojen lisäksi on tärkeää valita oikea koostumus tarpeidesi ja käyttötarkoituksesi mukaan. Tämä vaikeuttaa oikean tuotteen valitsemista sinulle. Itse asiassa ei ole olemassa hyvää tai huonoa tuotetta, vain joitakin, joita on hyvä käyttää ja joitakin, jotka eivät ole.

Näin ollen täyden spektrin CBD-öljy on aina se, jota suosittelemme käytettäväksi sellaisenaan. Se sopii täydellisesti sublinguaaliseen käyttöön tai lisättäväksi kulinaarisiin tai jopa kosmeettisiin valmisteisiin, se on omavarainen ja myydyin tuotteemme.

Tutustu kaikkiin CBD-öljyihimme täällä.

Laaja-alainen CBD-öljy on hyvä vaihtoehto samantyyppisiin käyttötarkoituksiin kuin täyden spektrin CBD-öljy, mutta se sopii hieman pienemmille budjeteille.

Eristetty CBD-öljy on aivan erilainen. Sitä ei nimittäin voi käyttää sellaisenaan, koska se ei hyödy edellä mainitusta seurausvaikutuksesta. Siksi sitä käytetään useimmiten täydentämään sellaisen tuotteen CBD-pitoisuutta, jossa on jo CBD:tä. Voit esimerkiksi lisätä laajakirjoisen CBD-öljyn annosta lisäämällä isolaattia.

Lisätietoja CBD-öljyistä : 


0 kommenttia
Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.