-25% uudesta Beldia CBN:stä koodilla: BELDIA25

Mikä on kylmäpuristettu CBD-öljy ja miksi valita se?

Mikä on kylmäpuristettu CBD-öljy ja miksi valita se?

Olet ehkä jo ymmärtänyt, että CBD-öljyn tyyppien (täysspektri, laajakirjoinen ja isolaatti) lisäksi tuotteet eroavat toisistaan myös sen mukaan, miten molekyylit uutetaan. Tässä selitämme, mitäkylmäpuristettu CBD-öljy on ja miksi sinun kannattaa harkita tätä tuotetta, joka on saatavillaCBD-ostosivustollamme.

Mitkä ovat CBD-öljyn uuttamismenetelmät?

Laadukas hamppu, jota viljellään parhaissa olosuhteissa ja asiantuntijoiden tietotaidon mukaisesti: se on hyvä lähtökohta, mutta sinun on silti tiedettävä, miten kannabinoidit uutetaan kasvista - ja samalla yritettävä säilyttää sen ominaisuudet mahdollisimman hyvin.

CBD-öljyn uuttamiseen on siis useita menetelmiä:

  •   Liuotinuutto;
  •   Ylikriittinen CO2-uutto ;
  •   Kylmäpuristusuutto.

Olemme tässä yhteydessä kiinnostuneita pääasiassakylmäpuristetusta CBD-öljystä, mutta tarkastellaanpa lyhyesti kahta muuta tekniikkaa.

Liuotinuutto edellyttää seuraavien kemikaalien käyttöä: isopropyylialkoholi, etanoli, heksaani, joskus propaani tai jopa butaani. Se on edullinen ja yksinkertainen menetelmä, jonka pienet tuottajat valitsevat joskus uuttamiseen. Menetelmä ei kuitenkaan ole vaaraton. Tällaisten tuotteiden käsittely voi aiheuttaa räjähdysvaaran. Myöskään liuottimella uutetun CBD-öljyn nauttiminen ei ole vaaratonta. Kaikkia liuottimia ei ole mahdollista poistaa kokonaan valmiista tuotteesta. Öljyssä on siksi suuria määriä näitä kemikaaleja, jotka voivat olla myrkyllisiä kuluttajalle.

Ylikriittinen CO2-uutto on menetelmä, joka tuottaa puhtaimman markkinoilla saatavilla olevan lopputuotteen. Se on huipputekninen menetelmä, jossa käytetään CO2:ta äärimmäisissä lämpötiloissa CO2:n erottamiseksi kannabinoideista. Ei ole yllättävää, että tällä tavalla uutettu öljy on markkinoiden kalleinta.

Mikä on kylmäpuristettua CBD-öljyä?

 Vaihtoehtoisesti on olemassakylmäpuristettua CBD-öljyä. Tämä menetelmä tarjoaa parhaan vast ineen rahalle, joka on saatavilla markkinoilla. Kannabiksesta on todella mahdollista uuttaa öljyä kylmäprosessin avulla. Tätä varten kukat jäädytetään ennen niiden murskaamista paineen alaisena.

Tämä menetelmä on 100 % luonnollinen eikä vaadi minkään kemikaalin käyttöä tai ole mahdollisesti haitallinen kuluttajan terveydelle. Valitettavasti tämän uuttomenetelmän saannot ovat melko alhaiset. Vähäisen öljyn saamiseksi tarvitaan suuri määrä raaka-ainetta.

Mitkä ovat kylmäpuristetun CBD-öljyn edut?

Kuten aiemmin vahvistin, tämä prosessi on täysin luonnollinen eikä siinä käytetä mitään myrkyllisiä tuotteita. Kylmäpuristus säilyttää myös kasvissa olevat kannabinoidit, terpeenit ja flavonoidit, jotka tarjoavat yhden parhaista mahdollisista biosaatavuuksista. Tuloksena on puhdas, korkealaatuinen lopputuote. On todellakin huomattava, että lämpö tuhoaa kasvin aromit ja aktiiviset ainesosat.

Kylmäpuristettu CBD-öljy on siis laatutuote, jolla on monia mahdollisia hyötyjä sekä fyysiselle että henkiselle terveydelle. CBD-öljyä suositellaan usein rentoutumisen apuvälineeksi ja stressin vastaiseksi aineeksi. Tuotteen sanotaan olevan tehokas myös luonnollisena vaihtoehtona kipulääkkeille ja edistävän syvää lihasrelaksaatiota. Rauhoittava, kosteuttava, antioksidanttinen ja tulehdusta ehkäiseväkannabidioliöljy on kosmetiikan trendikäs vaikuttava aine. Lopuksi CBD-öljyllä sanotaan olevan lupaavia ominaisuuksia useita neurologisia ja psykologisia häiriöitä vastaan ja sen sanotaan stimuloivan kuluttajien ruokahalua. 

Onko kylmäpuristettu CBD-öljy parempi? Tutustu tuotteisiimme

Kylmäpuristettu CBD-öljy on epäilemättä tuote, joka tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen, kuten olemme vahvistaneet. Me MamaKanalla pidämme huolen siitä, että tarjoamme sinulle huippuluokan tuotteita, joiden puhtaus on vertaansa vailla ja jotka ovat saatavilla pienimmillekin budjeteille.

Tutustu öljyjemme eri pitoisuuksiin:

Kylmäpuristetut CBD-öljyt valmistetaan Sveitsissä ja Italiassa viljellystä hampusta asiantuntevien viljelijöiden tietotaidolla. Olemme valinneet luonnonmukaiset kasvit ja testauttaneet kaikki tuotteemme riippumattomissa laboratorioissa koko tuotantoketjun ajan. Finska Tämän ansiosta voimme taata sinulle ensiluokkaiset CBD-hamppuöljyt, jotka ovat puhtaita ja 100-prosenttisesti laillisia osoitteessa .

 

Lisätietoja CBD-öljyistä : 


0 kommenttia
Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.